Studii sociale
Piftel
2024-02-02 14:16:42
Dacă vreţi credeţi-mă, dacă nu... Asta mi s-a întâmplat! Într-o zi, m-am dus la bibliotecă. Voiam să citesc o carte cu aventuri. Căutam ceva deosebit! Astfel, am trecut de la un raft la altul, frunzărind pe rând cărţile, mai şi citind câte o frază- două... Exact ca în povestea cu mărul fermecat, părea că cineva mă ademeneşte în adâncul unei păduri vrăjite. Nu ştiu cât timp să fi trecut, dar deodată mi-am dat seama că în bibliotecă nu mai este nimeni. Prin geam pătrundea întunericul, iar uşa era încuiată! Cum de nu m-a observat bibliotecara, când a plecat? La început m-am speriat grozav: să rămâi singur într-o lume cu atâtea personaje si aventuri?! Apoi,.i s-a intimplat ceva de neinchepuit... Continuă povestea, imaginându-ţi, ce-ar putea să se întâmple dacă ai rămâne, singur-singurel, o noapte în bibliotecă? Va rog ajutati-ma..
Răspunsuri la întrebare
Tina2000
2024-02-02 20:50:04

Apoi, s-a intamplat ceva de neinchipuit... Totul se shimbase intr-o lume de poveste,totul parea magic,minunat.Am observat ca era o reuniune a personajelor din povesti Si poti continua.... :)

ALINASIRGHI
2024-02-02 20:51:19

Odata cu lasarea serii se aud zgomote ciudate, venind dinspre raftul cu carti de aventura. Tiptil ma furisez pentru a abserva ce se petrece. Deodata am zarit multe luminite ce dansau in jurul unor pitici. Acestia dadeau o petrecere in cinstei zilei de nastere a lui Barba-cot...

Adăugați un răspuns